За нас

Speedrentacar е семейна фирма  основана през 2009 година в Гр.Бургас и от тогава до сега ние предлагаме достъпно и лесно обслужване на нашите клиенти, които всяка година стават все повече и повече заради качеството на нашите услуги.
 
Ние сами отдаваме автомобилите си без служители защото вярваме, че така изграждаме по-добра връзка с клиентите и така те чувстват  по-голяма сигурност в нас.
 
Депозит в брой за нашите автомобили не се изисква, защото не искаме да печелим, като глобяваме клиентите си, а искаме те да се връщат при нас всяка година.
 
Депозит с кредитна карта не изискваме, защото знаем колко е досадно да чакате един месец след това да Ви се възстанови сумата.
 
Можете да резервирате автомобил при нас безплатно само с едно телефонно обаждане или да ни пишете по поща/вайбър/уотсъп  без да се налага да ни предплащате.
 
А когато Ви дадем автомобила можете да ни платите с кредитна карта или в кеш или в каквато искате валута .
При невъзможност на клиента да плати при получаване на автомобила, той може да плати в края на наема или на два пъти, както намери за удобно.
 
Ние не глобяваме клиентите си за малки драскотини или закъснения при връщания стига да сме уведомени за това.
 
Фирмата обслужва градовете София, Варна и Бургас ,както и летищата в тези градове. Също така, работим в големите курорти и туристически комплекси "Свети Влас", "Равда", "Слънчев бряг", "Созопол", "Несебър", и т.н.
 

SpeedRent A Car успешно сътрудничи с широк кръг от български и чуждестранни партньори: туроператори, туристически агенции, хотели, агенции за недвижими имоти, транспортни фирми и други фирми, които дават коли под наем.  


 
 

Viber me Whatsapp